Navštíveno 1180x

27.07.2006, 09:22 |
Kapka (M)
tak jsem včera do pulnoci pachal novou vecičku na autě..aby me furt EMMAci nekritizovali za instalaci na hulvata :-))) ....ale ted mam problem...jakou povrchovou upravu?nejradši bych to potahnul koženkou...ale ten tvar je docela divoký,tak nevim jestli to zvladnu udelat z jednoho kusu koženky...má nekdo nejaký nápad?...nebo jsem nekde zahlidnul v nejakem navodu že to strikali nejakým sprejem,a ono to pak melo taký trošku plastický matny povrch,jakoby imitace koženky...kdo poradí??? dikes...

bacha ;-) Na hulvata (copyright) owned by Luke-Jeep ;-)

27.07.2006, 09:42 |
Alííí Chudák Octavie... :oO

27.07.2006, 09:55 |
zorro kapka: jak říkáš, hoď to do strukturovýho nástřiku...
co to je za DLS? iridia nebo UR?

27.07.2006, 10:08 |
Kapka (M)
2 zorro: jenže jak se to dela? nejaka spešl barva nebo tak neco????¨
2 HERO: Iridia 6.3 v aktivu :-)))
Hele Zorro se vrátil :) To jsi ty ten původní nebo nějakej jinej :)
Jinak Kapka, takhle předimenzovanej trojůhelníček zrcátek jsem teda ještě neviděl :) Možná zorro myslel lak na stříkání plastovejch, matnejch, černejch, nárazníků... asi si myslel tohle...
[ Link ] zeptej se harryho co to je.
si myslim ze tak se ty stredy EMME lybit nebudou
nebrani nahodou trochu ve vyhledu ???

27.07.2006, 13:03 |
Smrada (M)
Je treba si sednout k ridici, ale dle myho vadit budou maximalne ty kaplicky na budiky a to EMMA neresi

27.07.2006, 13:06 |
choze existuje spousta barev, který dokáží dělat různé povrchy, chce si to prostě projít....
Ty stredy vyhledu nevadi, sedelsem v tom a je to OK :-)
jako johan, EMMA nemá výhrady ....
Asi bych to poflokoval.
Speed300 - to je normální matný černý sprej :-)

27.07.2006, 16:32 |
Kapka (M)
když me se ten flock k nicemu nehodi..je to RS takže všude sama černá kuže... :-( ten flock by byl pro me nejjednodušší...no zkusim to poradne vykytovat,pak plnič a hodim matnou černou barvu...uvidime jak to bude vypadat...

27.07.2006, 18:39 |
m1tv děla se struktura ve spreji je to na plasty děla to takovy malinky kapky a přes to hoddiš barvu a je to ... ten sprej stoji kolem 300stovek zeptej se nekde v autodilech nebo v lakovně tam to budou mit stopro.. jestli ho budu mit doma tak sem hodim foto..

28.07.2006, 00:09 |
Libor ten střed u zrcátka je dobrej, nechhceš si tam dat rovnou woofer????:D
Jinak máš to fakt pěkný!!!!Nic s tím nedělej - budeš origo!!

28.07.2006, 15:19 |
Kapka (M)
tak jsem to nakonec vykytoval a zatim jenm striknul černou matnou...na to že jsem to delal v 10 noci pomalu ve tme na dvorku to docela ujde....časem to nejak vymyslim jinak s povrchovou upravou...

28.07.2006, 15:22 |
Kapka (M)
a druhá strana u spolujezdce....

28.07.2006, 21:17 |
erix7 (K)
no delas to pekne
mam podobny problem, akurat ze predne stlpiky mam v bezovom mikroplysi, neviete, kde by sa dal zohnat?